View Single Post
Vechi 03.07.2009, 12:34:02
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55 Vezi mesajul
1. Iubiti lumea? Daca da, cum. Daca nu, de ce?
2. Iubiti aproapele? Cu citi sinteti certati, pe citi uriti? Ati cerut vreodata iertare? Dece nu?
3. Iubiti animalele? si salbatice, si pasarile? ati hranit vreun animal
salbatec sau pasare in nevoie?
4. Iubiti si respectati mediul inconjurator? Aveti mustrari de constiinta daca ati aruncat o hirtie la atimplare, sau n-ati platit taxa pe parcare, sau umblati prin padure aiurea fara sa respectati cararile neprotejind astfel natura, sau la schi mergeti aiurea nerespectind pistele, etc.
[COLOR=darkred]Ma straduiesc[/COLOR] mereu, dupa puteri, sa am grija de natura, gandind ca este pacat a distruge chiar si cel mai mic lucru de pe pamant. Tot asa, ma gandesc ca ai mei copii vor trai intr'i lume pe care eu insumi am distrus'o. Nu as putea rabda aceasta.

Raportarea proasta a omului la faptura lui Dumnezeu, natura si om, a dus la toate problemele actuale: incalzire globala, razboaie, crize, etc. Sa salvam ce mai putem, adica sa iubim pe om si sa ne distrugem cele oferite de natura. [COLOR=darkred]Natura ne'a fost data in grija, nu in exploatare.[/COLOR]

Insasi natura va da seama despre cele pe care i le'am facut.

Reply With Quote