Nu vad o mare problema in [COLOR=darkred]folosirea tuturor programelor, fara licenta cumparata[/COLOR]. Imi dau seama ca aceasta este un furt de drepturi de autor, insa daca ar fi sa cumparam licente la toate, cati si'ar mai permite un calculator cu toate cele de folos?
O [COLOR=darkred]problema asemanatoare[/COLOR] este si a merge o statie fara bilet, de a lua fructe dintr'o gradina de pe marginea drumului, etc. Personal inca nu am ajuns atat de sensibil la inima, adica merg fara bilet, din cand in cand, iau fructe din pomii intalniti, foloseste tot ce gasesc in calculator, fara nici o mustrare de constiinta. Poate nu este bine, insa in principal ma straduiesc a iubi in fapta omul de langa mine, intalnit direct in situatiile zilnice.
Pacate subtile. Unul dintre cele mai folosite astazi este [COLOR=darkred]amanarea[/COLOR] si [COLOR=darkred]pacaleaca cum ca nu exista diavol[/COLOR].