Subiect: Fratia Pius
View Single Post
Vechi 03.07.2009, 15:04:27
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Nu trebuie sa devii personala cind nu-ti convine ceva! Nu ti-am dat in cap am remarcat un aspect. Atita tot!
Dar ca sa nu ramii cu intrebarile:
Am mai multi de 2 copii si nu nevasta mea nu sta acasa.
Ca o paralela alcoolul nu-mi face bine de loc si tot beau!
Faptul ca si la noi nu stau lucrurile cum ar trebuii nu legitimeaza acest lucru. Eu macar stiu ca nu-i bine. Daca sti si recunosti un lucru ca nefiind bun mai sint sanse sa-l schimbi. Daca nu, de ce ai face-o?
Tu care de obicei esti la obiect devii o adevarata femeie cind esti bagata la colt: "uite-te putin la cum se comporta barbatii" Desigur ei sint de vina. Traiasca emanciparea!
Hai, nu te supara si tu acuma.
Asa este, recunoasterea unei greseli e primul pas spre indreptare..
Nu zic ca nu este adevar in ceea ce spui (am scris asta si mai sus, in general gandirea mea nu cred ca este alb-negru). Dar mi se pare ca prea generalizezi. Trebuie vazute toate aspectele problemei si nu numai cel femeiesc. N-am zis nicaieri ca 'barbatii sunt de vina' ca se destrama familia, ci ca 'sunt Si ei de vina, dar tu cam tinzi sa spui ca femeile sau feminismul este de vina. Poate te-am inteles gresit!

Recunosc ca imi este greu sa accept generalizarea ta pentru ca eu personal nu as reusi, prin educatia si firea mea, sa intru in rolul femeii casnice suta la suta. As fi nefericita si i-as face probabil nefericiti si pe ai mei. Este si parerea unui preot. Deci, imi este greu sa predic pentru altele ce nu ar fi bun pentru mine.
Cred ca trebuie vazut de la caz la caz. Fiecare sa se cerceteze pe sine. Important e sa primeze dragostea pentru sot/sotie si pentru copii, si se va gasi o solutie. Am vazut multe exemple in jur. Am vazut si negative, dar nu din cauza ca femeia muncea.