Subiect: Fratia Pius
View Single Post
Vechi 03.07.2009, 16:42:24
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Si n-a fost timp de 7000 de ani la fel? Totusi a functionat!
Nu-i si acum in lumea islamica? Si totusi functioneaza!
Trecind peste cit de bun sau nu este islamul, femeile din islam nasc, cresc si educa MUSULMANI!
Crestinele, cu cit sint mai emancipate...nu prea!
Sau vrei sa numesti crestini adunatura de oameni din jurul bisericilor, de pe forumul asta sau de oriunde altundeva?
Eu unul spun sincer ca mai am mult pina sa ajung crestin (cu tot botezul si Euharistia) nu am un graunte de credinta! Care din voi are?
Societatea s-a schimbat enorm in ultimele 200 de ani. Nu putem da inapoi aceste schimbari.
Altfel suntem educate acum.
Eu nu zic ca este neaparat mai bine, dar nici in aia 7000 de ani nu au fost toate pe roze.

Situatia femeii in tarile musulmane in tarile ultramusulmane cel putin nu este de invidiat. Ea nu sta acasa pentru ca vrea, de multe ori, ci pentru ca nu are alta posibilitate.

Orice crestin care incepe sa isi ia credinta in serios vorbeste ca tine: isi da seama cat de mica ii este de fapt credinta.
Totusi, suntem crestini oricat de pacatosi si necredinciosi am fi, aunci cand participam la trupul si sangele lui Hristos sin incercam macar sa urmam calea Lui.