Din pacate ceea ce ne spune Mântuitorul si sfintii parinti nu respectam cum inaintasii nostri o faceau,noi,care am ramas in dreptmaritoarea Biserica.Si pot sa spun cu durere ca fratii nostri neoprotestanti,ori ca sunt mai putini si se cunosc mai bine intre ei,ori mi se pare mie ca se ajuta reciproc mai bine ca noi,nu fac gramada asta de avorturi care noi o facem,isi ascund viciile intre ei,dând pelda noua.Vorbesc de situatia in ansamblu.Si tare mi-e frica mie ca daca preotii Bisericii noastre si nu numai,daca ar face misionarism,chiar numai parohial,ar fi luati in derâdere.Si nu numai atat.Nu prea ar avea cui vorbi.Caci e clar ca sfintele slujbe,cele 7 sfinte Taine ale noastre,nu ajung.Caci...Oare va mai vedea Mântuitorul nostru credinta la a doua Sa venire?cum bine ne intreaba.Îmi amintesc cu drag(am vazut la tv un reportaj)despre un ucenic al sf.apostol Petru trimis in Germania de astazi,si mâhnirea lui ca nu a fost ascultat acolo,efectiv l-a omorât,apostolul Petru mergând acolo,l-a inviat,si s-au botezat multi...
|