Citat:
În prealabil postat de Litanu
Botezul pe care l-am facut la maturitate, ca un legamant cu Dumnezeu, nu a anulat nimic. Ceea ce mi s-a facut cand eram bebelus (acea baita insotita de o coregrafie) nu poate fi considerat botez. (...) Ce gravitate este sa lasi ortodoxia. Acum sunt adventist, dar pot parasi oricand biserica adventista (daca se indeparteaza de Cuvantul lui Dumnezeu). Important este sa nu ma las de Dumnezeu. (...) Nici o biserica (inclusiv cea ortodoxa) nu are deplinatatea adevarului.
|
Prietene, in locul tau m'as simti tare singur. Daca poti pleca asa usor de la Ortodoxie la Adventisti, iar de la aceia in alta parte, aceasta spune foarte multe despre tine. Daca tu te vezi in masura de a masura adevarul dintr'o Biserica ori dintr'alta, esti mare ! Majoritatea dintre noi, sa stii, ne tinem unii de altii, iar fiecare de duhovnicul sau, ca nu cumva, pasind pe cont propriu, sa ne insele diavolul.
[COLOR=darkred]Ai mila de tine[/COLOR] si cerceteaza mai adanc scrierile Sfantului Ioan Gura de Aur. Pe toate. Daca esti sincer cu tine si sustii ca il simti pe Dumnezeu, impune'ti a citi tot ce a scris Sfantul Ioan Gura de Aur. Verifica acolo tot ce sustii, tot ce traiesti acum la adventisti.
Cu durere pentru starea ta, un frate ortodox care se chinuie sa nu pice din adevar. Dupa cum spune un mare sfant: "Adesea, cand faceam de capul meu, se intampla sa gresesc. De aceea mereu intrebam pe marii parinti."