View Single Post
Vechi 04.07.2009, 22:23:16
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data īnregistrćrii: 07.08.2006
Locažie: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=red]"Am avut revelatia ca īn afara de Dumnezeu nu exista adevar. Mai multe adevaruri, zic eu, raportate la Dumnezeu,este egal cu nici un adevar. Iar daca adevarul este unul singur, fiind transcendent īn esenta, sediul lui nu e nici īn stiinta, nici īn filozofie, nici īn arta. Si cīnd un filozof, un om de stiinta sau un artist sīnt religiosi,atunci ei nu se mai disting de o baba murdara pe picioare care se roaga Maicii Domnului.[/COLOR]
Acum, mai la batrīnete, pot sa spun ca fara Dumnezeu si fara nemurire nu exista adevar." (PETRE TUTEA)

[COLOR=red]"O baba murdara pe picioare, care sta īn fata icoanei Maicii Domnului īn biserica, fata de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor[/COLOR][COLOR=red]. Iar ca ateu, asta moare asa, dihor. [/COLOR]
Eu cīnd discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Īntre un credincios si un necredincios, nu exista nici o legatura.
[COLOR=red]Ala e mort, sufleteste mort, iar celalalt e viu si īntre un viu si un mort nu exista nici o legatura. Credinciosul crestin e viu. [/COLOR]
[COLOR=red]Ateii si materialistii ne deosebesc de animale prin faptul ca nu avem coada. [/COLOR]
Ateii s-au nascut, dar s-au nascut degeaba. "(PETRE TUTEA)

[COLOR=red]"Mie mi-a trebuit o viata ca sa ma conving ca īn afara de Biblie nu e nici un adevar. "[/COLOR](PETRE TUTEA)

[COLOR=red]"Daca Biserica ar disparea din istorie, istoria n-ar mai avea oameni. Ar disparea si omul.[/COLOR]
[COLOR=red]Īn biserica afli ca existi.Ce pustiu ar fi spatiul daca n-ar fi punctat de biserici! "[/COLOR](PETRE TUTEA)

[COLOR=red][/COLOR]
Reply With Quote