View Single Post
Vechi 05.07.2009, 12:53:25
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Mda, am mai auzit una...este pacat sa nu stii a gati, ma intreb oare ce mai poate fi pacat in nepriceperea noastra ? Sa nu stii sa faci "dragoste" oare este pacat ? !
Intr-adevar, chestia cu gatitul trebuie sa fie o caracteristica, aproape involuntara a unei femei, nici nu-mi inchipui o femeie fara sa stie sa gateasca, dar, deseori nu tine de nu a sti, caci toate se invata, ci tine de a nu-ti placea sa faci acest lucru, din lene sau din neindemanare. Deci, lenea este pacat, dar, neindemanarea nu cred, caci mai tine si de educatie si de zestrea genetica.
Asa deci, acest "pacat" nu-l detin, fiindca gatesc aproape orice si oricum...si in fiecare zi, poate ca de-aia sotul meu are 110 kg...deci, am dat in alt pacat.
Of !, mult isi mai schimonoseste omul viata si finetea ei nativa cu toate inventiile astea "spirituale". Trebuie sa ne bucuram de multe lucruri, trebuie sa profitam de energia pasiunilor care ne insufletesc, altfel devenim legumele psihologice ale unor doctrine mult prea neputincioase.
Sitotusi din cate sunt spuse in inregistrarea audio sunt si femei care nu stiu sa gateasca. Eu nu ma insor pana cand cea care o sa-mi fie nevasta ,in cazul in care nu stie, o sa invete sa gateasca. :D

Referitor la nepricepere, nu spun ca ar fi pacat nepriceperea in sine pentru ca nu stiu daca e sau nu, dar mi-a venit in minte 'faca' cu gatitul.
Reply With Quote