"Alexandr_Bazil,
Eu cred ca intrebarea ta este pura filozofie si pierdere de timp. Ba, daca ma gandesc mai bine, incercarea de a da un raspuns ASA ZIS pertinent te poate aduce in pragul nebuniei! Un exemplu concret ar fi insusi Einstein, care dupa ce a descoperit Teoria Relativitatii, nu a prea mai ramas intreg la minte. Ceva asemanator puteti gasi in cartea lui Richard Bach, cea cu Pescarusul "nu stiu cum". Nici dupa ce citesti asta nu si te straduiesti sa cuprinzi ce spune individul nu prea mai esti normal. Spun asta din proprie experienta, ca mi-a trebuit ceva timp sa imi revin.
Nu credeti ca ar trebuie sa ne ocupam timpul si mintile cu ceva mai folositor ?!
Doamne ajuta!"
Intradevar...Doamne ajuta...ca altcineva nu prea are cum.
As putea clar sa continui cu o argumentare...dar va intreb are vre-un rost? Nu va simtiti complimentati...faptul ca crestinismul ortodox poate indobitocii pana la nivelul cand argumente logice, rationale, sunt desconsiderate in fata unei credinte oarbe nascute din obisnuinta, nu este deloc ceva exceptional. E trist. E si mai trist ca poti numara pe degetele de la o mana oamenii capabili sa functioneze mintal la un nivel mediu(de pe acest forum).
|