Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 05.07.2009, 17:06:26
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Fani, subiectul este interesant, din pacate nu prea am eu timp acum sa ma informez serios.
Eu cred asa: ca omul a fost creat barbat si femeie, iar casatoria este o implinire si o reintregire a omului, in sensul ca femeia isi atinge menirea si se implineste in casatorie (iar barbatul la fel, desigur).
De aceea cred ca fara o deschidere si acceptare totala a celuilalt nu se poate vorbi de mantuire in familie.
Unirea celor doi nu este doar in plan fizic, nici doar in plan psihic, ci cred ca are un sens mai profund.. de regasire si implinire a eului in celalalt (nu stiu daca ma fac inteleasa.. uff, cuvintele astea.. nu-mi vin cele mai potrivite).
Cred ca spunand ca orgasmul este "punctul culminant" reduci ingrozitor lucrurile.. indiferent ca vorbesti despre Dumnezeu sau doar despre iubirea umana.

(Eu cunosc un cuplu care a stat despartit ani intregi (in tari diferite).. el numai despre ea vorbea, era in gandul lui intotdeauna, pretutindeni. Erau mai apropiati decat multe cupluri care impart patul. M-a impresionat.)

Cat despre rai:
"Cele ce ochiul n-a văzut și urechea n-a auzit, și la inima omului nu s-au suit, pe acestea le-a gătit Dumnezeu celor ce-L iubesc pe El"

(pe cand orgasmul este o traire egoista si comuna)
Există un topic despre orgasm.Nu înțeleg ce legătură are distracția cu orgasmul???
Reply With Quote