Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 05.07.2009, 17:13:41
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
Eu sunt sigur ca Sfantul Ignatie Briancianinov nu avea nici o legatura cu "politica bisericii",el a pastrat invatatura Sfintilor Parinti,a tinut cont deci de traditia Bisericii s-a rugat conform invataturii Sfintilor si a ajuns sa cunoasca harul lui Dumnezeu,sa scape de inselare.Si fiind luminat de Dumnezeu si-a dat seama ca biserica catolica si catolicii dupa schisma se afla in ratacire,s-au despartit de Adevar,de dogmele Sfinte.Si de aceea a afirmat ,cred eu vazand cu duhul,ca asa-zisii sintii catolici nu sunt Sfinti,ci au fost in inselare.
Si eu sunt la fel de convinsa ca sfintii catolici sunt cat se poate de veridici.Nu cunosc vietile tuturor dintre ei,insa a celor care m-au preocupat in mod special da si prin aceea cu siguranta Dumnezeu se manifesta in toata deplinatatea Sa si nu erau in nici o inselare.
Am mai spus-o si voi continua sa o spun: Francisc de Assisi reprezinta unul dintre sfintii mei de suflet si un adevarat model de urmat si nu cred ca ar putea veni cineva cu niste contraargumente impotriva sfiinteniei lui,pentru ca,pur si simplu nu ar avea cu ce.
Reply With Quote