Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 05.07.2009, 20:34:21
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Pentru mine și ceilalți creștini pe care îi cunosc petrecere înseamnă să mergem la vicerniile organizate în seara care precede o sărbătaoare,ne zâmbin,vorbim puțin înainte,servim o prăjitură uneori și un pahar de vin iar apoi plecăm împreună acasă în grup,cu mașinile,autocarele dacă este la mănăstire,pe drum ne rugăm cântăm pricepse spunem și câte o glumă,facem poze, mergem la cineva acasă sau la o margine de pădure unde stăm la masă,vorbim și uite așa ne încărcăm bateriile,ne consolidăm prieteniile ne cunoaștem nevoile,ne invităm la nunți,la botezuri,la parstase...E plictisitor?
Nu, nu este deloc, si se numeste socializare frumoasa la care si eu am participat de multe ori si am petrecut bine insa petrecerea curata poate avea loc si in bratele iubitei/iubitului tau, insa da de alta natura insa tot curata si lasata de Dumnezeu.

Repet, TOTI PROFETII DIN VT erau insurati ,petrecareti, si discutau DIRECT cu DUMNEZEU fara sa li se ceara sa stea izolati prin vagauni si sa se abtina de la a se indragosti.

Altfel ar fi fost perceputi ca suspecti si nu i-ar fi ascultat nimeni.

Lumea are incredere in gesturi ample de barbatie, de PATRIARH!!! care sta inconjurat de copiii si de femaia lui, asa era atunci, fara sa-si piarda harul.
Prin Legea Noua, completam pe cea veche nu o anulam.
Reply With Quote