View Single Post
Vechi 06.07.2009, 12:28:42
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
In conditii de democratie globala nu iti baga nimeni nimic cu forta.
Da-mi voie sa nu fiu de acord. Ai vazut ce sa intamplat in Italia weekendul asta? In Vicenza s-a facut referendum sa se desfiinteze baza militara americana si cand majoritatea au votat pt desfiintarea ei autoritatile nu mai vor sa puna in aplicare rezultatele referendumului. De aici si protestele violente si ciocnirile cu politia etc.

In SUA de exemplu s-a votat legea prin care angajatii din fortele de ordine nu este obligatoriu sa mai fie americani. De ce oare? Nu cumva pt ca un mercenar angajat de pe aiurea nu va avea nici un fel de mila in represarea unor actiiuni democratice si perfect justificabile?? Imagineaza-ti cam cate scrupule va avea un mercenar angajat de prin Zimbabwe sau Somalia. Acestia "vor linisti" oamenii care vor protesta impotriva chip-urilor si altor aberatii.

Pentru mine ultimii ani au constituit spulberarea oricaror iluzii in ce priveste "elita" mondiala care ne conduce. Democratie, libertate etc sunt doar iluzii...