Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 06.07.2009, 15:00:31
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Sincer,barbatul care se preocupa doar de propria placere,din punctul meu de vedere da dovada de un egoism atroce si ma indoiesc ca se mai poate numi barbat in adevaratul sens al cuvantului.
Exact, asa gandeam si eu. Dar Traditie asta para sa propuna (daca am inteles eu bine): sa nu incerce barbatul sa faca ceva special opentru partenera. Ca nu comva sa prelungeasca actul sexual 'peste natura'..
Ceea ce unii calugari care isi dau cu oarerea despre lucrurile astea nu inteleg este ca intr-un cuplu de oameni care se iubesc, si in relatia sexuala fiecare se gandeste la celalalt, nu numai la placerea lui. Este si aici un fel de dragoste jertfelnica.

Citat:
Animalele nu simt atractie,la ele este ceva pur instinctiv:masculii se simt atrasi de femele doar cand acestea intra in perioada de calduri,se reproduc fara a avea orgasm(numai delfinul mai poate avea un orgasm similar omului,din ceea ce cunosc eu) si cam asta este tot.
Interesant, nu stiam!

Citat:
Evident ca nu poate fi calea tuturor,altfel la ce ar mai fi binecuvantat Dumnezeu casatoria si in plus,nu toti oamenii sunt capabili de o astfel de viata si daca ar fi sa isi impuna,fie ca simt ori ca nu,ar ajunge la dezechilbre majore.
Ce se uita este si ca asta e calea majoritatii. Calugaria este calea unui numar foarte mic de oameni.