Citat:
În prealabil postat de anna21
Sper ca nu o iei ca o critica, dar citind pe-aici pe forum eu am concluzionat ca o fusta pana la genunchi nu este suficienta, la biserica ar trebui sa port fusta lunga.
Si nu stramta, desigur (alta "regula" nescrisa). Problema este ca sunt mica de inaltime si "matur strada" cu fusta sau calc pe ea.. deci se cer sandale cu toc inalt de 10 cm.
In orasul in care locuiesc femeile poarta vara pantaloni scurti sa fuste mini in proportie covarsitoare. Evident ca faceam o nota discordanta, multi simteau nevoia pe strada sa-si dea cu parerea asupra modului in care arata (pozitiv sau negativ). La fel si la biserica ("te simti bine pe tocurile acelea? vrei sa tin eu copilul in brate?", "frumoase sandale", "unde ai cumparat fusta" etc.. ). Prea multa vorbarie si bataie de cap. Mai bine purtam jeans, nu m-ar fi observat nimeni.
|
Exact. Tot incercand sa ne imbracam intr-un anumlit fel mai tare batem la ochi si exact scopul opus este atins.
De ce n-ar fi suficienta o fusta pana la genunchi? Mie mi se pare foarte decenta in zilele noastre. La fel si pantalonii. Toate femeile poarta in zilele noastre.