Ei uite, de aceia am adus eu in discutie pe un alt topic depre valoarea banului sfidata de MJ, in concordanta cu dragostea si sentimentele care ne dau...adevaratii fluturi...
Da, din pacate societatea te educa, mai ales prin mass media, sa pui pret pe niste pantofi de lux sau pe o masina absolut neinteresanta, insa este fascinant cum cei care au asemenea dorinte reusesc sa dea puls vietii, mai cu precadere decat cei care-si inabusa nimicnicia intr-o spiritualitate neinteleasa si complexa. Toate dorintele formeaza acest puls a Universului, si cele fata de pantofi si cele fata de un psalm, dar, mai ales cele fata de un suflet, trebuie doar sa le fie limitat sensul in asa masura incat sa nu denigreze adevarata menire pamanteana.
Personal, tot atat de mult imi creeaza fluturasi in stomac randurile unui psalm, ca si zambetul unui copil sau mirosul mirosul trupului persoanei iubite...Nu este o erezie, este cunoastere, iar cunoasterea ne are in vedere pe toti, sub extrem de diferite si subtile forme pe care le concepem in mod natural.