View Single Post
Vechi 06.07.2009, 19:54:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=cristiboss56;150726]
Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul

Vezi Ovidiu ! Ai cedat, adică nervii ți-au cedat. Pune-ți frate căștile și dă-le la maxim și totul se va schimba în starea ta, și mare grijă că Adrian se supără rău când scri cu Roșu, nu-i place așa ceva. Merită să-l supărăm și pe Adrian ? Eu cred că nu ! Dă drumu la muzică la Maxim . . . Pa,pa !
poi eu am scris cu roshu shi albastru shi nu mi-au cedat nervii deloc, shi cine este Adrian? shi nu am ce sa linishtesc cu cashtile caci defapt eu nu folosesc tehnica ascultarii muzicii cand am conshtiintza incarcata ci poate altceva... ca drogurile oricare or fi ele nu te ajuta sa scapi de conshtiintza Adevarului...

iar dumneata draga Cristi, cred-ma ca nu m-ai ginit, fiindca absolut deloc nu mi-am ieshit din mintzi... ci am raspuns cat se pare de cinstit dar ma mir shi de felul in care dumneata ai impresia ca m-am aprins... poi chiar daca aveam de ce sa-mi sara mushtarul, nu tzi-am zis shi mai sus ca sunt pe jumate mort? deci cum ai vrea dumneata un mort sa se enerveze? shi pentru ce? crezi ca ma lasa ca sa cred ca sunt frustat de faptul ca nu sunt mandru? ca nu vreau sa am demnitatea furului mincinos ce shade pe hambarul furaciunilor shi pacatelor? poi nu ma simt frustat pentru asha ceva ca sa-mi ies din mintzi ci iata ca ii multzumesc lui Cozia pentru cuvintele pline de intzeles:

obScen
perVersiuni sexuale
jenAnt
duBIOS

lucruri care imi sunt de folos, duhovniceshte vorbind, deci iata ca ii shi multzumesc ca sa-tzi risipesc impresia nefasta ca mi-ash fi ieshit din mintzi sau am preluat demnitatea jignitului fariseu urlator... nu ma simt frustrat ca nu o am... aceasta "demnitate"...

deci tzi-ai facut o falsa impresie... shi ma mir... nespus.
Reply With Quote