Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Judecind dupa felul in care sfinta se zvircolea in fata crucifixului cred ca regizorul a vrut sa sugereze un orgasm clitoridian desi este greu de spus iar la spovedanii Sf. Teresa nu a fost intr-atit de specifica, si cred ca nici nu se stia de aceste zone erogene.
Abstinenta feminina nu garanteaza lipsa orgasmului. Un orgasm spontan poate surveni si fara interactiune vaginala, se poate declansa asa cum am auzit si de la boare de vint mai jucaus, de la un miros puternic de trandafiri de la vederea unei coapse de barbat dezvelite, asa cum apare Hristos pe crucifixurile catolice.
La barbati in schimb abstinenta prelungita are repercursiuni destul de grave. Lichidul care contine sperma, de ex, devine rosiatico-maroniu din cauza singerarii spermatozoizilor care(in gluma) se dau cap in cap de atita densitate si presiune si in final cine stie ce afectiuni genereaza... eu o vad ca o lupta nefireasca(cu creatia lui Dumnezeu) care duce deseori la boli cronice
|
Eu am tot citit despre acest orgasm si din ce am inteles,nu este vorba de unul similar celui din timpul actului sexual,ci unul mistic.