Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 06.07.2009, 21:38:55
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Pai cred ca ar trebui sa mentionezi ca orgasmul acela apare in anumite conditii.. ca este vorba de un cuplu crestin, ca sunt casatoriti, ca ei se iubesc, ca nu este zi de post, ca adoua zi nu este o mare sarbatoare ortodoxa, ca nu se folosesc anticonceptionale, ca ea nu alapteaza, ca nu este sex oral sau altceva de genul acesta (scuze! dar daca tot vorbim despre asta..).. cred ca ar mai fi lucruri de adaugat.. (iar partea cu iubirea nu sunt sigura.. poate este valabila si lipsa ei).
Si iaca asa eliminam vreo 90-95% din orgasme.. si impacam capra cu varza.
Ei bine, poate o sa te sochez, dar cred ca si in forme de dragoste in afara celei din cadrul casatoriei, si in cele pe care le descrii tu, apare ceva din oglindirea de care vorbeam. Intr-o anumita masura, mai voalat, dar apare. Eu asa cred. pacatul nu distruge totul.
Este o taina, asta..

Nu sunt de acord cu partea cu postul, sarbatoarea si alaptatul, si cu anticonceptionalele (daca nu sunt abortive), pentru ca taina casatoriei este mai mare decat postul, cum spun si parinti considerati altfel aspri. (Am uitat cine, cita cineva pe aici, parca Arsenie Papacioc) Depinde..
Si nu zic ca fiecare unire trupeasca chiar in cadrul casatoriri are aceeasi valoare de 'icoana' de care vorbeam, insa are posibilitatea in sine.