Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 06.07.2009, 22:40:20
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul

Bine ti-a spus si antiecumenism lșa ce spui despre Tereza, tu ai putea posta si pe situl Yogaesoteric, aveti idei comune cu orgasmul mistic.
Da tocmai asta vroiam sa trag un semnal de alarma sa na ne lasam dusi de valul asta al esoterismelor,misticismelor hinduse,yoghine ,tantrice,oculte...

Eu ,din pacate pt mine,am practicat yoga la secta satanica a lui Bivolaru MISA (eu ii zic Miscarea de Integrare in SAtan) si de aceea sunt familiarizat cu tot ce tine de tantra,orgasm cosmic ,mistic,cuvinte dintrastea ca divin,etc care se foloseau fregvent pe acolo.De fapt astia de la secta satanica New Age-ista MISA practica si tantra yoga si amesteca toate religiile intr-un ghiveci universal.
Haideti sa nu ne lasam influentati de secte satanice,carti pline de idei oculte,satanice New Age-iste si alte aberatii.Cum zicea si Sfantul Ignatie Briancianinov noi crestinii ortodocsi sa citim doar cartile scrise de Sfintii ortodocsi si sa nu citim carti eretice sau pagane ca sa nu ne strice mintea.

Toate ideile astea legate de orgasm mistic,cosmic,idea ca abstinenta nu-i buna doar continenta sexuala (adica actul sexual fara ejaculare in care se poate ajunge la orgasme multiple,cosmice deci la placeri intense dar sub influenta duhurilor cazute) au legatura cu tantrismul si deci cu demonismul.

Sa nu ne lasam influentati de duhurile cazute care sunt o gramada in jurul acestor secte satanice si a practicantilor de tantra yoga.
Reply With Quote