Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
Cristiboss, uite un exemplu de crestin care nu e autentic: TU. Ai citit bine, chiar tu. Nu e frumos sa spun fata de toata lumea, dar nefiind prin mesaj privat, pot sa spun ce ai afirmat tu pe un alt topic. Tu nu te spovedesti. [...] Ce zici? Faci un pas sa reduci decalajul dintre teorie si practica?
Nu te superi, nu? Mai ales ca nici eu nu sunt prea autentica, fiindca nu ar fi trebuit sa-ti fac mustrari de fata cu toata lumea...
Elena
|
Of, mai Elena... tu ai auzit de duhul blandetii ????
ca de smerenie stiu ca cereai sfaturi pe undeva...
fara suparare, OK?
|
Stai linistita, Mirela, ai dreptate, n-am de ce sa ma supar, mai ales ca am stat de cateva ori sa ma gandesc daca trimit sau nu trimit acel mesaj sau o fac prin mesaj privat. Totusi eu il simt (desi nu-l cunosc) pe Cristiboss ca percepand foarte multe subtilitati legate de credinta, punand bine problemele, fiind preocupat de mantuirea lui. Asa ca mi-am permis sa-i scriu ca unui frate la care tin foare mult. Nu l-am trimis prin mesaj privat fiindca m-am gandit ca daca mai sunt si altii care dau sfaturi din ce nu aplica, mai bine sa se abtina, ca sa nu cada in pacatul minciunii sau al ipocriziei. Si apoi asa am simtit atunci cand am trimis mesajul, deci asum decizia. Imi cer iertare fata de Cristi daca l-am mahnit. Hai, nu fii suparat, frate!
Elena