View Single Post
Vechi 07.07.2009, 12:32:26
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
SERIOS?? DE UNDE AI SCOS-O SI PE ASTA CU FAMILIA CAZUTA( OMUL DA, INSA FAMILIA????) DACA VREI MAI CITESTE DESPRE FAMILIILE pATRIARHILOR, A IMPARATILOR, PROOROCILOR SI RESTUL iUDEILOR DIN VT SA VEZI ACOLO FAMILII NUMEROASE SI BINE LEGATE, SANATOASE, VIGUROASE BINEPLACUTE DE DUMNEZEU. ZAU CA NU STIU DE UNDE SE INVENTEAZA ACESTE CONCEPTE ERONATE.

VINU ESTE SUPERIOR APEI? IAR MI SE PARE O ABERATIE. VINUL PRESCHIMBAT IN SINGE MAI INTELEG DAR APA CA ELEMENT PRIMIORDIAL DIN CARE S-AU NASCUT TOTI SI TOATE SA FIE INFERIOR UNUI VIN CARE ALTCEVA NU FACE DECIT SA TE CHERCHELEASCA...DUPA CUM VAD EU PICA SI ACEASTA INTERPRETARE. ALTCEVA ESTE SA FACI SFINTI DIN PESCARI , SI VAD CA CU ISCUSINTA ATASEZI ACEST EXEMPLU FARA LEGATURA APEI SI VINULUI.

lA NUNTA IISUS A FOST RUGAT SA SUPLIMENTEZE DISTRACTIA INVITATILOR SI BUNA LOR DISPOZITIE PRIN MAI MULT VIN, NU I S-A CERUT SA PREDICE SI SA DEA EXEMPLE. LUCRURILE SUNT CITEODATA MAI SIMPLE DECIT VOR PAR.
[COLOR=darkred]Te rog sa imi ierti aberatiile.[/COLOR][COLOR=black] Mai mult nu pot.

Atunci cand omul a cazut, iar firea acestuia s'a denaturat pana in cele mai adanci profunzimi ale ei,
[/COLOR][COLOR=darkred]nu numai persoana a cazut, ci si intreaga natura[/COLOR][COLOR=black]. Potrivit acestui fapt, am zis ca nimic nu a mai ramas cum era. Faptul ca Hristos incepe restaurarea omului incepand cu familia, aceasta este un fapt pe care il vei mai regasi la Parinti. Va trebui doar sa ii mai citesti.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Ia in legatura cu [COLOR=darkred]apa primordiala[/COLOR], ma gandeam ca lucrurile sunt clare in mintea celor care vorbesc despre aceasta. Nimeni nu mai are apa dintr'aceea, poate doar unii care "au mai pastrat" nitica. Acea apa a fost creata, cuprindea toate ratiunile lucrurilor. Din ea a fost creata si apa pe care o bem noi astazi. Si da, apa de azi este inferioara vinului. Vinul cuprinde in sine si apa, aproape numai apa, pe cand apa nu cuprinde vin.[/COLOR]

Reply With Quote