View Single Post
Vechi 07.07.2009, 14:22:37
CosminPopescu's Avatar
CosminPopescu CosminPopescu is offline
Member

Data înregistrării: 29.04.2009
Locație: Constanța
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
2. [COLOR=darkred]Niciodata sa nu cerem numele celor cu fapte rele, ori cu caderi[/COLOR]. Nu avem inima arzand de iubire, ca auzindu'le numele, sa ne rugam neincetat pentru ei, ci mai mult am da cu pietre in ei, am spune si altora si am strica si mai mult legea dragostei. Chiar cand ti se spune ceva despre cineva, tu insuti sa spui: "Te rog, nu imi spune numele aceluia, ca apoi poate nu imi va mai iesi din minte."
Îmi cer scuze, ai dreptate, nu e corect să cer numele păcătoșilor, și de acuma o să cred ce scrie aici pe forumu de internet cum că toți călugării și preoții sunt bețivi care se urcă mangă la volan și apoi ucid din culpă copii nevinovați.
Eu înainte credeam că populația româneasc scade din cauza avorturilor și a exodului în vest, dar acum văd adevărul că din cauza bețivilor de la volan care lovesc copii am ajuns de la 20 milioane la ~16 milioane, e mult mai logic așa.