View Single Post
Vechi 07.07.2009, 17:09:20
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
[ Faptul ca Hristos incepe restaurarea omului incepand cu familia, aceasta este un fapt pe care il vei mai regasi la Parinti. Va trebui doar sa ii mai citesti.

Acea apa a fost creata, cuprindea toate ratiunile lucrurilor. Din ea a fost creata si apa pe care o bem noi astazi. Si da, apa de azi este inferioara vinului. Vinul cuprinde in sine si apa, aproape numai apa, pe cand apa nu cuprinde vin.[/font][/COLOR]

Care familie Dorine, despre ce familie pot vorbi sfintii parinti, ...si eu am citit destul si nu am gasit referiri la familie pantru simplul motiv ca conceptul de familie NU EXISTA inainte de cadere.

Familia este un rezultat al caderii, este un rezultat al groazei de a ramine singur, abandonat de catre Dumnezeu, asa cum s-au trezit Adam si Eva pe Terra, groaza care i-a indemnat sa se uneasca sub forma de familie.
Groaza faptului ca de acum nu le mai vine nimic pe tava, ci trebuie sa transpire pentru fiecare gest, pentru fiecare pas pe care-l fac, iar de unii singuri ar fi pierit.

In privinta "teoriei tale" asupra apei, pari a fi un simpatizant al ecologistilor care raspindesc obsesia puritana ca totul este spurcat si nu mai exista nimic curat, incepind cu apa. Mie mi se pare o mica obsesie care nu are de a face cu realitatea.
Apa ramine apa in conditiile in care desigur exista si curata si murdara
Vrei sa spui ca nu mai putem obtine de nicaieri apa neinceputa?...interesant, cum aflam lucruri noi...
Imi plac discutiile acestea pe teme naturiste :))
Reply With Quote