View Single Post
Vechi 07.07.2009, 20:05:34
Andu30's Avatar
Andu30 Andu30 is offline
Member

Data înregistrării: 04.05.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Andu30
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
A semana nu inseamna a fi identic.

For the last two decades, Barbara J. King, an anthropologist at the College of William and Mary, has studied ape and monkey behavior in Gabon and Kenya, and at the Smithsonian's National Zoo. In her new book, "Evolving God: A Provocative View on the Origins of Religion," King argues that religion is rooted in our social and emotional connections with each other. What's more, we can trace back the origins of our religious impulse not just to early cave paintings and burial sites 20,000 to 40,000 years ago, but much earlier -- back to our ancient ancestors millions of years ago. And today, King says, we can see the foundations of religious behavior in chimpanzees and gorillas; watching our distant cousins can do much to explain the foundations of our own beliefs.
Inteleg ca sustii teoria evolutionista.

Daca ne uitam in jur sunt cateva legi fizice simple in materie. Nu trebuie sa avem nici macar scoala ca sa stim ca sunt permanent adevarate in aceasta lume fizica. Foarte simplu: Nu poate fi nici un efect fara ca o cauza sa stea la baza lui. Cu alte cuvinte nici macar o pietricica cat de mica nu se va misca de pe locul ei decat daca ceva (o cauza) actioneaza asupra ei.

Am doua intrebari pentru tine:
1. Cum explici aparitia materiei? Care este cauza care a produs materia? Trebuie sa-mi explici originea materiei? Cine sau ce anume a adus materia de la nefiinta la fiinta? Materia trebuie sa aiba o cauza ca orice lucru fizic .... care este aceea?

2. Presupun ca ai raspuns la prima intrebare privind originea materiei. Spune-mi care este cauza care a produs prima viata oricare ar fi ea dupa tine? Cum a aparut o simpla bacterie din nimic si ce cauza a facut sa pulseze prima viata prima oara in univers?
Reply With Quote