mihailt
Este ciudata adancimea teologiei de acolo dar erezia [COLOR=red](presupusa de tine banuiesc, sau cum ai demonstrat-o?)[/COLOR] e si aceasta prezenta:
"Duhul Tatălui Meu te poartă întru El, popor al cuvântului Meu cel de azi, iar Tatăl este în Mine când Eu grăiesc cu tine."
Dumnezeu Tatal este intotdeauna cu Dumnezeu Fiul si cu Dumnezeu Duhul Sfant. [COLOR=blue](shi cum presupune citatul dat de tine separatzia cand finalul demonstreaza semantic Adevarul, unimea biunivoca de includere, apartenentza, deci unde este erezia in citat caci e clar ce se scrie nu?[/COLOR] [COLOR=red]"...iar Tatăl este în Mine când Eu grăiesc cu tine " iar in prima parte se arata ca Mine, adica Hristos cu credincioshii Sai sunt intru Duhul Tatalui, iar nu in ultimul rand, nu vorbeshte Hristos pe Cruce despre parasirea Sa de catre Tatal? in cutremuratoarea intrebare "De ce/pentru ce m-ai parasit?" din care rezulta profunda nevinovatzie a Fiului iar pacatele pentru care moare sunt ale noastre, caci moare shi deci era parasit de Tatal)[/COLOR]
Oare nu cumva cine scrie acestea are un duh de inselare de care vorbea parintele Cleopa un teolog al iadului? [COLOR=blue](NU, ci inshelarea shade binemersi in burdeloqqqlhulul nostru pentru placerii lenii fariseice a acuzarii, eu asha patzesc mereu ca imi place sa par tzinvatzator, dar defapt sunt un biet mitoman)[/COLOR]
Ca zice la Sfantul Ioan Teologul:
"Tot duhul care nu marturiseste ca Hristos e Dumnezeu e duhul lui antihrist". [COLOR=red](poi tzi-am aratat ce solzi avem pe ochi, sau nu? iar barna aia ce trecea prin mijlocul cortului marturiei, barna, sa vezi cand ne vom da seama de ea... eu mi-am dat seama shi am suras ca un tamppit la cat se poate sa fim de orbi, sa fiu, eu shi altzii asemenea mie)[/COLOR]
De ce zic teologie adanca?
"… și apoi purtat de oameni aleși de Tatăl pentru cuvântul Meu din ei, și apoi întrupat Eu Însumi și născut din mamă Fecioară, și apoi iarăși purtat de purtătorii de Dumnezeu, în care Eu Însumi am stat și stau ca să fiu purtat și arătat."
Aceasta e luata de la Sfantul Simeon Noul Teolog de la Filocalia volumul 6.
Ce e ciudat insa?
"Hai, Verginico, deschide-ți grăirea și te așează ca să păstorești. Amin. "
De ce Dumnezeu nu a ales un arhiereu sa ii pastoreasca ci o femeie? [COLOR=blue](dar Moisi ce era? un criminal? ori altzii, desfranata ce era? shi ea a marturisit invierea, Mironositzele Femei ce sunt? de ce nu l-o fi ales Hristos pe Ana sau Caiafa sau pe Irod? shi eu ma intreb, caci iata l-a ales shi pe Mihai I de Romania shi nimeni nu-l crede, deci omul nu crede ca nu vrea, nu ca vine de la mic sau de la mare ci nu vrea sa creada, atata tot, nu poate)[/COLOR]
Oare nu se observa ca Maica Domnului care era fara pacat nu a propovaduit Sfanta Scriptura? [COLOR=red](asta spui Dumneata, poi de cate ori a ascultat Hristos de Maica Domnului plinind rugaciunile ei? te-ai intrebat dumneata stimabile?)[/COLOR]
Asa ceva se vede numai la neoprotestanti sa propovaduiasca femeile Sfanta Scriptura.[COLOR=teal] (vrei sa spui ca femeile sunt scutite de marturisirea Credintzei? poi ia citeshte despre Maica lui Samuel sau despre Rut sau despre proorocitza Ana de langa batranul Simion shi ai sa vezi cat de ushor pasezi pisica imputzita a sectantzilo in curtea celor nevinovatzi)[/COLOR]
Cum oare s-a unit Verginica cu Dumnezeu fara ierarhie bisericeasca? [COLOR=red](aici nu pricep intrebarea? dar nu uita ca a postit 40 de zile doar cu apa sfintzita shi cu anafura de la Biserica shi asha a venit Hristos de a grait prin ea, ca dar, ca mult inainte a pazit-o shi i-a auzit rugaciunile pentru ca era o copila fecioara saraca shi nevinovata shi smerita, deci asha cumva, ca era din BOR, shi sub ascultare de Biserica shi dumneata spui ca nu era in biserica? poi cine a scos-o? comunishtii? ateishtii? lupii imbracatzi in piei de oaie shi cu fapte ascunse de rautate shi piszma? cine? nu bat apropo la nimeni ci ma mir de noi amandoi, bibilica, bibiloi, vorba poetului Bota)[/COLOR]
Cum se face ca Sfantului Simeon Noul Teolog Dumnezeu Iisus Hristos ii arata ca prin toti episcopii indiferent de vrednicie si sfintenie se lucreaza Sfintele Taine pe cand la Noul Ierusalim nu se mai accepta asta? [COLOR=blue](sa fi fost sf Vasile cel Mare mincinos in timpurile sale cand numai el avea dreapta Credintza? sa fi mintzit sf Nicolae, sf Maxim, sf. Ioan Gura de Aur sau sf.Grigorie sau sf. Antonie cel Mare sau sf. Serafim de Sarov sau sf. cuvios Nifon cand au ramas singuri in credintza inconjuratzi de mii de popoare shi nu s-au temut? sa fi uitat creshtinul istoria? dar nu se impiedica Hristoes in pacatele shi necunoshtintzele nimanui, nici ale preotzilor shi are cine sa-i judece deci nu trebuie sa ne facem probleme pentru slujitorii Stapanului ca doar nu sunt ei ucenicii noshtrii) [/COLOR]
Verginica are dialog cu duhuri dracesti care se dau Dumnezeu.
E inselata de diavoli. [COLOR=red](asha ca shi Saul, regele lui Israel sau ca shi prigonitorul lui David shi al creshtinilor, nu-i asha? ca doar a vorbit cu Samuel salashluit in sheol atunci cand l-a intrebat daca v-a muri, dar vii din Rai, cu aceia este sau nu este voie a grai? aia pe care din milostivirea lui Hristos shi a sf. Treimi li s-a iertat pacatele... este voie a ne ruga celor din Rai sau celor sfintzi? este voie a graii cu sfintzii ingeri? ) [/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue]deci iata cum ignorantza shi increderea shi sigurantza sentintzelor ne poate duce in sheol unde vom primi drept osand sa-i intoarcem la credintza pe totzi cei pe care i-am ratacit candva dand infalibilitatzi parand ca ar sluji lui Hristos, inventziile noastre nascocite frumushel de satana shi proorocul mincinos asha fara sa ne dam seama prin cate o scapare de o jena, asha ca din reflexul fariseic... al celor ce se cred dreptzi... nu ma refer la nimeni ci vorbim despre [/COLOR][COLOR=red]"Hristosul" fariseu[/COLOR]
|