View Single Post
Vechi 08.07.2009, 12:23:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
In Biserica Ortodoxa nu este voie sa tie femeile predici si nu cred ca Dumnezeu a schimbat aceasta.
[COLOR=blue]poi asta ar mai lipsi ca sa lasam pe umerii lor toate cele, poi nu ne-ar bate dumnezeu pentru gLenea shi nimitnicia noastra? dar asta nu inseamna ca nu ar fi capabile, sau ca ar fi ceva rau in asta... dar e nepermis ca sa fim cu totzii nishte nimicnici... caci copiii, mancarea, casa o femeie o tzine, shi daca shi lucrarea tot ea, atunci nu crezi ca totzi am sta la "umbra" Bar-ului ca sa hranim burdeloqqqlhul cu bere shi placerile basmelor shi cu meciurile shi cu fentele shi cu politica shi toate scandalurile shi barfele de pe TV? nu crezi ca am ajunge in iad intr-o clipita? deci nu ca are ceva femeia in minus sau in plus ci s-a gandit la barbarbarul asta de barbat care a mancat din fructa pomului shi nu a mai postit ca nu a vrut sa mai faca nimic... ci sa munceasca impreuna cu dracii... in poolurile shi piscinele lor pe unde apar ca la ei acasa... cand te ashteptzi mai putzin ca sa te incurce shi sa-tzi scurga vinul cel nou din burdufurile cele peticite cu petice vechi...[/COLOR]