View Single Post
Vechi 08.07.2009, 13:50:25
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Bine mai frate Ovidiu poate vei dori sa pui aci o poza cu moastele Sfintei Virginia de care vad scris pe siteul celor de la Noul Ierusalim sa o vada cei care citesc aci sa nu mai petreaca in intuneric.
poi domnule, moashtele chiar daca sunt de mult moashte cum e cazul multor sfintzi, ca sa fie scoase shi aratate celor credincioshi, spre inchinarea shi vindecarea lor, trebuie ca sa fie de la Dumnezeu lucrarea asta la timpul potrivit shi nu asha cum am vrea fiecare... dar celor necredincioshi le trebuie mereu semne shi minuni ca sa creada... poi nu e suficient Adeavarul ce se poate primi din Cuvantul lui Dumnezeu din litera, propozitzie, fraza, sens, pilda, shi de printre randuri? ca multzi au crezut in Dumnezeu facand fapte bune doar ca au auzit shi au citit ei in carte sau multzi neshtiind sa citeasca au crezut pe cate unul care le-a povestit, shi altzii au pastrat cate o iota sau o cirta shi asha s-au mantuit, caci se mira mortzii din morminte, ne spune Domnul, cum noi cu asemenea daruri nu ne pocaim caci ei daca ar fi avut asha ceva, sigur s-ar fi pocait... dar multzi n-au avut, n-au aflat, n-au auzit shi au murit mandrii shi rai shi inchinandu-se burdeloqqqlhului... shi ajungand in sheol cu totzi cei ce au trait in minciuna, caci i-a inghitzit minciuna in cele din urma... dar noi ce vom spune, ce motive vom invoca la intrebarea din fatza judecatzii:

"pentru ce n-ai crezut?" caci asta este prima intrebare care ni se va pune dupa cum spune Hristos...

shi sa vezi atunci fatzarnicie la unii din noi: "poi daca shtiam, daca ash fi shtiut ... Adevarul... daca ash fi auzit, daca shi cu parca se plimba pe pluta, daca daca nu era, parca parca senneca" sau mai rau intreband "cand Doamne te-am vazut shi nu te-am slujit? n-am scos draci in numele tau, n-am facut minuni, n-am facuta asha shi pe dincolo... intrebari de oameni nemultzumitzi shi nelamuritzi... shi o sa ne lamureasca (fereasca Dumnezeu sa fim in gashkaa proscrishilor) spunand "oridecate ori... unuia...) iar cand vor intreba dreptzii cand Doamne am facut ceva pentru Tine, Hristos va grai : "oridecate ori... unuia ..."

deci vezi diferentza? intre "'Hristos' fariseu" shi "Hristos smerit" ... shi atunci va zice:
Venitzi de moshtenitzi Imparatzia, voi, Binecuvantatzii Tatalui Meu...

la cine se refera oare? cine sunt ei? totzi cei care au stat blanzi sub vina... rabdand cu multzuire lui Dumnezeu toate crucile shi umilintzele pazindu-shi grija crucii lor cu toata luarea aminte.