Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 08.07.2009, 14:03:05
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Urmarind forumul am ajuns si pe acest topic parcurgindu-l in intregime.A fost o experienta uluitoare. Nu credeam ca multi frati si surori (multi dintre ei fiind instruiti in domeniu)se pot sminti atit de mult prin folosirea rea a stiintei lor.Rar am vazut un asa amestec de sfinti ortodoxi si catolici,o apreciere gresita globala mergind pina la nebunia de a spune ca starea de sfintenie depaseste granitele confesionale(grava greseala dogmatica).De asemenea coborirea interesului in carnal,in erotism, in senzual pina la alipirea orgasmului de false intelegeri si interpretari dogmatice a Script. sau a sf. parinti ducind nebunia pina la masura asimilarii orgasmului cu o oarecare inchipuire a raiului.Sau o grozavie vecina cu moartea duhovniceasca sa crezi ca si in orgasm il lauzi pe Hristos rar mi-a fost dat sa aud de la niste oameni culti(cel putin asa se arata).Fratilor,iertati-ma ,va rog mult sa ma iertati dar raspundeti-mi : aveti cu acevarat duhovnici ? iar daca aveti chiar stiti sa va marturisiti dupa cum invata BOR?Voi simtiti ca mergind la duhovnicii vostri ,o perioada mai mare de timp ,sporiti cu adevarat duhovniceste?Stiinta de carte puteti avea multa ,f. multa si elevata,cu doctorate sau chiar cu mai multe doctorate sau masterate dar va prezentati ca si cind le-ati avea date in draci(vorba parintelui Cleopa).Nu este rau sa avem multa carte dar depinde f. mult cum lucram cu ea,depinde daca ea ne duce la mintuire sau la pieire.Iertati-ma ca spun toate acestea ,interventia mea nu este o mustrare,nu vreau sa fie o mustrare ci este doar o constatare.
Mi-a atras atentia fratele,,antiecumenism" care ,dupa parerea mea ,are o pozitie corecta si bine argumentata cu trimiteri.Fiind sincer pina la capat pot spune ca este singurul curat in pareri si imbatabil.Poate incercarile anterioare l-au intors la credinta adevarata. Oricum va multumesc voua tuturor ca mi-ati dat posibilitatea sa vad ...si asa ceva.
Reply With Quote