Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 08.07.2009, 15:20:54
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Stiu ca nu a zis asta. Nici nu am zis ca a zis, insa a zis ca este socat de parerea celor care zic ca orgasmul este imagine a raiului si ca putem sa-l dam slava lui Dumnezeu prin el. Eu la asta m-am referit. El crede ca ne folosim gresit stiinta daca spunem astfel de lucruri.
Sigur, multi contorsionam scrierle parintilor.
Oricum, aici este un atelier, un forum de discutii. Se pot expune si idei mai 'neterminate'.
Da .. si eu sunt socata de orgasm ca imagine a raiului!

Inainte sa iei apararea lui andrei, te rog sa observi ca el nu a vorbit niciodata de familie/casatorie.. el vorbeste de experienta cu "iubita"! Este un pacat imaginea raiului? Cel mai bun dar lasat de Dumnezeu pe pamant..si alte lucruri etc..
Mihailt ii tine isonul, desi as baga mana in foc ca nu este casatorit (iertare daca supar pe cineva)

La fel, tu.. tind sa cred ca ai fost o fiinta pura si cuminte inainte de casatorie (ceea ce este laudabil, desigur).

Exista ideea aceasta inselatoare pe care o sustin multi: dragostea este buna, inaltatoare etc. Daca iubesti, totul se infumuseteaza, se curata.. indragostitii cred ca sunt priviti cu ingaduinta de Dumnezeu, iar orgasmul din iubirea lor curata (curata in ce fel, daca nu este in cadrul casatoriei?) este o "gustare a raiului" (exprimarea lui Andrei)
Nu este deloc adevarat. Iubirea poate fi o patima! Nu toata iubirea este de la Dumnezeu.

(Nici nu mai vorbesc de prezenta orgasmului unde nu exista deloc iubire, alta poveste..)

Dragostea a fost descrisa de catre Sf. Apostil Pavel (toate le rabda, toate le sufera, nu cauta ale sale). Nu stiu de ce trebuie sa gasim noi alte definitii.
Reply With Quote