View Single Post
Vechi 08.07.2009, 18:20:30
strajeru's Avatar
strajeru strajeru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru strajeru
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Litanu Vezi mesajul
Nu ar fi mai bine sa vezi de ce, in cadrul unei singure denominatiuni (cea ortodoxa- din care faci parte), invataturile difera de la o regiune la alta sau chiar de la o persoana la alta.

Apoi, din multimea denominatiunilor despre care vorbesti, faceti parte si voi. Raspunsul la intrebare, pe care te-ai grabit sa-l "copiezi", este valabil si pentru tine.

Litaneee!!!!De cate ori am discutat cu tine despre multe subiecte si nu ai stiut ce sa-mi raspunzi?
De cate ori ai dat citate care nu aveau nimic cu subiectul respectiv?
Te deranjeaza ca nu sunt original ca voi si dau copy paste? Dar de ce orbule nu te uiti si la ce dau copy paste?Te intereseaza mai mult forma decat fondul(specific tuturor sectarilor)?
Daca as fi ''original ca voi'' acum nu as mai fi fost ortodox ci veun sectant inchis la minte ascultand de ceea ce spune vreun pastor ordinar ,chiar daca nu are vreo logica.
Eu ascult de inintasii mei :Sfintii Apostoli,Sfintii parinti din vechime si cei contemporani(la ceea ce dau copy paste sunt fragmente din cartea Parintelui Cleopa-Calauza in credinta ortodoxa care este structurata sub forma unui dialog intre un preot si un sectar.
Eu nu am o invatatura proprie asa cum aveti voi.Eu raman sub ascultarea mai marilor mei fara sa cad in erezie .
Deci sectareee,te rog (a nu stiu cata oara)revizuiste-ti atitudinea luciferica si nu uita ca esti pe un forum ortodox.Chiar ma intreb cum de nu te-a banat adminul pana acum. Voi face o verificare sa vad ce se intampla in directia acestui lucru.
Reply With Quote