Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 08.07.2009, 20:03:18
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Anna, dar i-a si situatia altfel, decat cea pusa pe "spurcaciune ", cum se concepe in general in religie despre orgasm.
Ce-ai zice daca nu ai putea sa ai niciodata orgasm, datorita unor factori sau, poate chiar probleme de sanatate, cine stie , mai ales in conditiile in care mai esti si casatorita . Si, intr-o zi te trezesti ca ceva se desclesteaza din fiinta ta complexa (femeile, oricum sunt complexe din punct de vedere sexual ) , te trezesti ca , ca-ntr-o explozie imprevizibila ai orgasm, ce faci ? Multumesti Lui Dumnezeu, sau nu ?
Sau, la fel denigrezi aceasta stimulare, biologica, pana la urma, nu am inventat noi toate procesele acelea absolut formidabile care au loc la nivelul creierului in timpul excitatiei . Sa stiti ca excitatie se numesc toti senzorii care ne domina, si cei in care te frigi, sau iti este foarte frig, sau mai stiu eu ce senzatie. Toate au la baza naturaletea si complexitatea biologica , dar atat de perfecta a organismului . De ce ne-am lega mereu de biata excitatie sexuala, doar pentru ca este in stransa legatura cu moralitatea ? Sunt de-acord, este nevoie de moralitate, dar nu de starpire si injosire a acestui instinct.
Eu sunt de parere sa multumesti lui Dumnezeu, caci asta denota sanatate, exact cum multumesti ca ti s-a resorbit vre-un hematom, sau ceva ce tine de sanatatea organismului tau.

Last edited by ory; 08.07.2009 at 20:07:04.
Reply With Quote