Citat:
În prealabil postat de anna21
Ory, eu am o problema.. nu prea-I multumesc lui Dumnezeu.
Totusi in anumite momente o fac, deoarece stiu ca numai cu mijlocirea Lui fac acele lucruri. Multumesc lui Dumnezeu dupa ce ma rog.. (daca El nu m-ar impinge spre ruga, nu m-as ruga niciodata). Multumesc lui Dumnezeu cand ajung cu bine acasa dupa o calatorie.. Multumesc lui Dumnezeu cand imi vad copiii dormind.. Multumesc lui Dumnezeu pentru sotul meu si pentru parintii mei.
Cam astea sunt lucrurile pentru care simt un imbold sa multumesc.
Toate lucrurile de mai sus le am spre mantuirea mea.
Dar nu-mi vine sa multumesc pentru altele.. in nici un caz nu ma vad multumind pentru orgasm.
|
Anna, multumeste Lui Dumnezeu pentru tot ceea ce reprezinti , pentru ca maiestria Lui ti l-e daruit . Daca ceva iti lipseste, atunci inseamna handicap, indiferent de ce este vorba, atata timp cat sunt fireti in organism. Asa ca nu te osandi, fiindca nu se stie, mama intelepciunii este experienta.
Ce-ai spune sa trecem la sexul opus, la barbat . Cum l-ai vedea pe barbatul tau "lipsit de orgasm " ? Fericit si fericita ? Asta nu poate insemna binecuvantata casnicie si nici procreere .
Stii de ce nu o intelegi pe Doamna profesoara Fani ? Pentru ca privesti lucrurile tare superficial, crede-ma !