Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 08.07.2009, 20:32:29
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Tu nu intelegi sau refuzi sa intelegi ca traditie(poate esti chiar el) :)) promoveaza calugaria urbana... pe care nu o diferentiaza de crestinismul celor casatoriti( in rest imi plac multe din mesajele lui). Este o diferenta, daca o vezi, ca doar nu te cunoastem si nu stim cine si ce esti, dar cinstit ar fi sa nu iti impui ideologia proprie ci sa vorbesti detasat pe situatia ta personala
Sper ca acum m-am facut inteles...asa cum si Ory cu judecata ei sanatoasa a incercat sa-i explice Annei21 depsre deficientele ei de perceptie si unele din CAUZELE acestei deficiente
Mai Andrei, tu ori esti foarte grosolan, ori tu vrei sa te lauzi cu experientele tale orgasmice!

Nu-mi permit sa vorbesc despre sex pe un forum ortodox, dar iti garantez ca nu ai nici macar idee despre subiectele pe care le-as putea deschide. Tocmai pentru ca am o lunga istorie de pacate in urma, stiu despre ce este vorba.. si tocmai de aceea nu ma grabesc sa leg trairile corporale de rai sau induhovnicire, cum faci tu. Mi se pare chiar o blasfemie.
Eu nu am meritat nimic si chiar nu am facut nimic bun.. totusi mi s-a dat enorm.. tocmai pentru a observa ca totul este desertaciune.

Dar tu vrei sa te lauzi! Te rog.. Da-i drumul!
Reply With Quote