Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 08.07.2009, 20:44:56
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Anna, multumeste Lui Dumnezeu pentru tot ceea ce reprezinti , pentru ca maiestria Lui ti l-e daruit . Daca ceva iti lipseste, atunci inseamna handicap, indiferent de ce este vorba, atata timp cat sunt fireti in organism. Asa ca nu te osandi, fiindca nu se stie, mama intelepciunii este experienta.
Ce-ai spune sa trecem la sexul opus, la barbat . Cum l-ai vedea pe barbatul tau "lipsit de orgasm " ? Fericit si fericita ? Asta nu poate insemna binecuvantata casnicie si nici procreere .
Stii de ce nu o intelegi pe Doamna profesoara Fani ? Pentru ca privesti lucrurile tare superficial, crede-ma !
Mai Ory, cred ca voi aveti o idee foarte limitata despre sexualitate.
Inainte de a descoperi ortodoxia (si inainte de copii, desigur), eu CU SOTUL MEU frecventam cluburi de striptease, de exemplu! Asta-i placea lui!
Mai sunt si altele.. voi chiar credeti ca sexualitatea inseamna pozitia misionarului in pat?

Si atunci te intrebui.. asta este normal? Sau trecem amandoi de limita patologicului (nu de limita pacatului.. aia a fost depasita demult).

Exista desfranare in familie si cred ca este pacat mai mare decat cea pre-maritala. Ca intai treci prin fata altarului..
Dar voi vorbiti despre orgasm ca gustare a raiului.. sau despre iubirea care curata tot (imi iubesc sotul din tot sufletul, desigur).
Dr pacatele raman.
Pentru eternitate, daca nu le vezi!
Reply With Quote