Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 08.07.2009, 20:59:57
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Mai Ory, cred ca voi aveti o idee foarte limitata despre sexualitate.
Inainte de a descoperi ortodoxia (si inainte de copii, desigur), eu CU SOTUL MEU frecventam cluburi de striptease, de exemplu! Asta-i placea lui!
Mai sunt si altele.. voi chiar credeti ca sexualitatea inseamna pozitia misionarului in pat?

Si atunci te intrebui.. asta este normal? Sau trecem amandoi de limita patologicului (nu de limita pacatului.. aia a fost depasita demult).

Exista desfranare in familie si cred ca este pacat mai mare decat cea pre-maritala. Ca intai treci prin fata altarului..
Dar voi vorbiti despre orgasm ca gustare a raiului.. sau despre iubirea care curata tot (imi iubesc sotul din tot sufletul, desigur).
Dr pacatele raman.
Pentru eternitate, daca nu le vezi!
Asa este, am idei limitate in priviinta sexului, asta comparand cu experientele tale, nu pot spune ca ale mele au fost similare, insa nu am idei limitate despre sexualitatea umana in sine, in cadrul natural si firesc, aici nu vorbesc de abuz si nepasare etica asupra acesteia.
Dar, Anna, este bine ca denigrezi ignoranta de-atunci, insa trupul tau este acelasi, constructia ta de asemenea si ai nevoie de ele pe mai departe, intr-un mediu, cum spui tu, mai intelept...dar sa nu le denigrezi.