Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 08.07.2009, 23:29:32
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Ca tot a fost compromis acest topic, vreau si eu sa relatez ceva ce m-a mirat mult.
Am o librarie foarte mare in zona (intinsa pe trei etaje..e imensa, Borders se numeste) si am primit un cupon de discount de 4 iulie.. 25%. Am zis ca asta este.. o sa cumpar tot ce gasesc din sf. Parinti (cartile in sua sunt scumpicele.. alea care merita, desigur)
Am petrecut 2 ore in categoriile religie, filosofie, spiritualitate si AM GASIT O SINGURA CARTE ORTODOXA de formatul unei brosuri (introducere in ortodoxie). Nimic din parinti! (sa nu fiu chiar nedreapta, aveau Fericitul Augustin, dar nu era ce cautam eu)

In schimb multe carti despre gnosticism, crestinism esoteric, teologie protestanta, yoga, kabbalah, dan brown, dawkins.. socant!Numai gunoaie!
(aveau si kituri woodoo cu papusa, ace si instructiuni).

(In Romania nu stiam ce sa aleg mai intai si-mi faceam lista de prioritati)
( Nu reusesc sa-mi scriu mesajul decat citand; am ales acest mesaj, fara legatura cu ce se spune aici...)
As vrea totusi sa revenim la tema discutata, caci nu-mi da pace ideea de a apropia sexul si orgasmul de Dumnezeu.
Dar ce spune biblia? Iasa vedem:

Epistola catre Corinteni 7.
1. Cât despre cele ce mi-ați scris, BINE ESTE PETNRU OM SA NU SE ATINGA DE FEMEIE.
2. DAR DIN CAUZA DESFRANARII, fiecare să-și aibă femeia sa și fiecare femeie să-și aibă bărbatul său.
3. Bărbatul să-i dea femeii iubirea datorată, asemenea și femeia bărbatului.
4. Femeia nu este stăpână pe trupul său, ci bărbatul; asemenea nici bărbatul nu este stăpân pe trupul său, ci femeia.
5. Să nu vă lipsiți unul de altul, decât cu bună învoială pentru un timp, ca să vă îndeletniciți cu postul și cu rugăciunea, și iarăși să fiți împreună, ca să nu vă ispitească satana, din pricina neînfrânării voastre.
6. Și aceasta o spun ca un sfat, nu ca o poruncă.
7. Eu voiesc ca toți oamenii să fie cum sunt eu însumi. Dar fiecare are de la Dumnezeu darul lui: unul așa, altul într-alt fel. 8. Celor ce sunt necăsătoriți și văduvelor le spun: Bine este pentru ei să rămână ca și mine.
9. Dacă însă nu pot să se înfrâneze, să se căsătorească. Fiindcă mai bine este să se căsătorească, decât să ardă.

Deci din cele de mai sus, nu prea reiese acelasi lucru cu ce incearca unii sa afirme pe aici.
Dar, ce-i drept, New-Age-istii se folosesc de energia sexuala pentru a-l intalni pe dumnezeul lor... nu-l mai numesc ca sa nu deranjez. Dar in orice caz nu pe Iisus Hristos.
Vad ca stam si intoarcem adevarul cum ne convine. Dar acela nu mai e adevar, ci plasmuire.
Reply With Quote