Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 09.07.2009, 00:27:32
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Mai Ory, cred ca voi aveti o idee foarte limitata despre sexualitate.
Inainte de a descoperi ortodoxia (si inainte de copii, desigur), eu CU SOTUL MEU frecventam cluburi de striptease, de exemplu! Asta-i placea lui!
Mai sunt si altele.. voi chiar credeti ca sexualitatea inseamna pozitia misionarului in pat?

Si atunci te intrebui.. asta este normal? Sau trecem amandoi de limita patologicului (nu de limita pacatului.. aia a fost depasita demult).

Exista desfranare in familie si cred ca este pacat mai mare decat cea pre-maritala. Ca intai treci prin fata altarului..
Dar voi vorbiti despre orgasm ca gustare a raiului.. sau despre iubirea care curata tot (imi iubesc sotul din tot sufletul, desigur).
Dr pacatele raman.
Pentru eternitate, daca nu le vezi!
Eu cred ca subiectul asta este de asa fel incat experienta proprie conteaza foarte mult.
Daca ai trait lucruri din astea, pacatesau chiar perversiuni in domeniul sexualitatii, si te-ai curatat de ele, evident este mult mai greu sa vezi curatenia si chiar sfintenia lor initiala; te temi sa nu cazi din nou in ceea ce ai vindecat prin spovedanie. Dar daca nu ai trait astfel de lucruri, sau nu intr-o masura foarte mare? (caci toti mai pacatuim, macar cu gandul) Uite, pentru ca m-ai intrebat si pentru ca este necesar pentru discutie, pot sa spun: eu nu am avut relatii intime inainte de casatorie. De ce nu as vedea un lucru frumos si chiar o imagine a raiului in viata intima impreuna cu sotul meu?