View Single Post
Vechi 09.07.2009, 12:31:47
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
La creerea lui, omul nu avea haine, erau toti la fel, cu sau fara frunze.
[COLOR=darkred]La crearea omului[/COLOR], acesta nu avea mintea murdara, pe care o are acum. In momentul caderii, Dumnezeu i'a facut "haine de piele" si l'a alungat din Rai. Cand Dumnezeu il intreaba pe om unde este, omul insusi spune "sunt gol si mi'e rusine". Este interesant acest aspect. Sa nu'l trecem cu vederea.

Si eu am fost la mare, de cateva ori, si abia astept sa ajung din nou. Imi place mult de tot apa. Nu suport nimic din cele ale marii, in afara de vant curat si apa. Pentru apa, astept sa ajung din nou.

[COLOR=darkred]Constiinta fiecaruia[/COLOR] ii va spune ce are de facut. Unul poate merge, iar altul nu. Esential este ca c[COLOR=darkred]el care nu merge sa nu dea cu pietre in cel care merge[/COLOR]. Cel care nu merge, din motive de evlavie, sa nu fie vazut prost ori incult, ori altele asemenea, caci face aceasta din teama de ispite si pentru Dumenezeu. Domnul va lua aminte la aceasta jertfa a aceluia.

Reply With Quote