Subiect: Alesul
View Single Post
Vechi 09.07.2009, 12:44:58
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Ceea ce n-am inteles inca este de ce la unii nu le da deloc pereche, chiar daca acestia isi doresc.
[COLOR=darkred]Un prieten[/COLOR] a incercat sa aibe mai multe prietene, insa niciodata nu s'a ales nimic. A tot incercat, dar tot degeaba. Este un om frumos, minunat, foarte duhovnicesc, doar cam mic de statura. Oricum. Si este interesant ce imi spune, zilele trecute: "Sa stii ca din cauza mea nu mi'a randuit Domnul nici o fata pana acum. Eu, daca am ajuns sa iubesc, nu mai pot pleca de langa fata aia, orice mi'ar face. Si, uitandu'me in urma, imi dau seama ca nu era bine sa fi ramas langa nici una de pana acum. Asteapta Domnul sa ajung cum trebuie, spre a'mi randui ceva, iar pe acea fata spre care voi simti dragoste (si ea la fel), aceea va ramane."

Interesant. Unora le este de folos sa nu'si gaseasca. Dar, cu siguranta, Domnul stie mai decat noi ce ne este de folos. Suntem liberi, insa Domnul ne da semne. Trebuie doar sa le vedem, sa le intelegem si sa le simtim.

Reply With Quote