Windorin - prietenul tau inca n-a abandonat, nu stiu ce varsta are. El poate mai are sanse.
Acum sunt si oameni care se casatoresc f.tarziu, la 50, 60 ani. Nu se stie niciodata.
Cristina - tu ai dreptate in mare parte.
Eu nu inteleg de ce trebuie sa gasim baietii potriviti la biserica? Mai intai ca la biserica nu te duci sa-ti cauti perechea si mai apoi credinta nu este totul.
Si nu este vorba numai de tineri.
Vad ca tot mai mult se indreapta lumea spre ceea ce a fost in secolele trecute, cu casnicii si copii de la 12-13 ani.
Si atunci cei la 30 ani chiar nu mai au unde sa gaseasca, daca la scoala sau la facultate nu.
Si sunt si oameni care poate fac totul si nu pot, nu au unde sa-si gaseasca perechea.
Nu-i mai putin adevarat ca trebuie sa si risti si sa ai curaj. Posibilitati exista azi: ziare, internet, agentii, excursii in strainatate (de multe ori alesul sau aleasa se afla departe, in alta parte a lumii).
Si este adevarat ca si oamenii s-au schimbat calitativ. Familia dispare treptat, se spune ca este perimata casatoria, familia. Oamenii vor altceva, nici ei nu stiu bine ce anume.
|