@sophia,eu nu prea as incuraja ca cineva sa-si gaseasca jumatatea in ziare,pe net sau prin alte mijloace de genul. Nu zic ca e imposibil,dar totusi... perechea trebuie sa ti-o gasesti tu,sa stii sa cauti,sa te descurci etc. Astia care stau numai pe net ori cu ochii numai in ziare pur si simplu nu au viata personala,sunt niste ciudati,un fel de paraziti ai societatii (stiu,termenul folosit poate ca este cam dur,insa am vrut sa ma fac inteles). Si eu am ajuns sa stau mai mult la calculator si asta imi da de gandit,nu este deloc bine. Drept urmare o sa incerc sa reduc orele petrecute in fata monitorului chiar de azi.
Cum am spus,iti poti gasi jumatatea si pe net (aproape am facut-o si eu) insa riscurile sunt destul de mari. Credeti-ma,e cu totul altceva sa cunosti o persoana fata in fata,sa o simti,sa o poti atinge,vedea... E diferenta ca de la cer la pamant! Ganditi-va ca si noi cei de aici de pe forum,daca ne-am intalni toti intr-un loc,multe surprize am avea. Cu totii suntem mult mai diferiti fata de ceea ce exprima nickname-ul in spatele caruia ne ascundem. Deci sa incercam totusi sa fim mai realisti.
|