Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 09.07.2009, 20:30:02
Anca-Miha
Guest

Implicit

Foarte mult atac la persoana. La persoana annei21.
Oare nu mai aveti argumente de e nevoie sa atacati atat de grosolan persoana, in loc sa argumentati ideea?!? Oare nu stiti ca nu e permis atacul la persoana?!?

Propun Adminului ca la deschiderea forumului mai intai sa se citeasca regulamentul, si apoi sa se poata intra in forum. Poate prin repetitie vor intelege si retine toti ca ATACUL LA PERSOANA NU ESTE ADMIS; NICI JIGNIRILE.

Vad ca s-a produs aici o "schisma" si eu sunt in tabara cu anna21, cu antiecumenism si altii multi care ii respecta pe Sfintii Parinti, adica aripa ortodoxa. SLAVA DOMNULUI! Consider acest loc un mare castig; inseamna ca am vorbit clar si pe inteles.

Toata aceste discutii in contradictoriu m-au facut sa inteleg ca punctul de vedere ortodox nu este agreat de tot mai multi useri. In acest caz ar trebui schimbat numele site-ului, daca majoritatea asta vrea. Nu am nimic impotriva, doar sa stiu ca sa ma retrag; si atunci va veti putea bucura de toate libertatile imaginate si veti putea veni cu toate plasmuirile mintii, daca de Sfintii Parinti nu va mai place sa auziti. Doar traim vremurile cele de pe urma...

Asa ca , dragii mei, puteti cere banarea mea, a annei21 si a cui mai vreti... ca nu ne mai incadram in noua optica a unor useri de pe acest forum.
Reply With Quote