Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 09.07.2009, 20:47:30
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu inteleg de unde aroganta unora de-a solicita banarea unor persoane, stergerea unor postari ce apartin, de asemenea unor persoane ,banarea unui grup, sau chiar judecata asupra administratorului ? Chiar nu inteleg !
Oameni buni, ne aflam ntr-un spatiu virtual, gratis, de altfel, nu va obliga nimeni sa veniti, iar daca opiniile sunt contradictorii, asta nu inseamna ca celalalt va este dusman, ori este vrednic de expulzat . Aici doar vorbim, exact cum vorbesc oamenii pe o banca...
Nu am cerut niciodata banarea cuiva, doar am atras atentia, mai ales atunci cand s-a folosit un vocabular absolut dezgustator pe privat . Dar, nu sunt eu in masura sa spun cine merita si cine nu merita sa sada pe forum, indiferent daca imi place sau nu gandirea acestuia...sau credinta lui. Chiar si o postare daca m-a deranjat, nu am cerut stergerea acesteia, decat daca a fost proprie si m-am razgandit din anumite motive personale. Mai vezi pe unii, mai ales care mai sunt si noi, ca sar cu gura ; "halal forum crestin ! "...eu as spune mai degraba, halal cautare, daca chiar vrei sa gasesti ceea ce doresti, gasesti, iar daca esti smerit si superior dezgustului creeat de forum, atunci comporta-te ca atare, nu ca un mandru "nepoftit ".
De unde atata aroganta ?

Last edited by ory; 09.07.2009 at 20:59:47.
Reply With Quote