View Single Post
Vechi 09.07.2009, 22:49:39
NiCcoleta NiCcoleta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2006
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit sa va spun un caz real

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Nevrednicului: Nu am zis ca nu-mi fac semnul crucii, ci ca nu il fac cand intalnesc o biserica protestanta.
Intr-o conferinta tinuta de Pr.Constantin Necula la Iasi ,parintele povestea ca:

Intr-un sat era o biserica ortodoxa si una protestanta.Parintele din sat isi facea Sf.Cruce cand trecea pe langa biserica ortaodoxa DAR si cand trecea pe langa biserica protestanta.Observad acest lucru ceilatii parinti -colegi,au spus episcopului locului si episcopul in cadrul unei sedinte l-a intrebat de ce isi face Sf. Cruce si cand trece pe langa biserica protestanta.Raspunsul parintelui a fost:Cand trec pe langa biserica protestanta imi fac semnul Sfintei Cruci si zic "Doamne, fa-o si pe asta ortodoxa!". Si ce credeti??........Acum biserica aceea care era protestanta este una ortodoxa

De cand am auzit intamplarea asta cand trec pe langa o biserica protestanta ma mustra constiinta ca nu fac si eu ca parintele....daca toti am face asa,probabil Dumnezeu isi va apleca urechea si spre rugile noastre .....