Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 09.07.2009, 23:40:39
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Asa e; in afara de ce nu stie, tot stie. doar cu cali... nu, ortografia o mai zbarceste...
Iarta-ma ory, ca nu m-am putut abtine, dar prea au fost amuzante replicile de mai sus. Ca doar suntem la topicul "Distractii" : a devenit f distractiv.
Anca, poate nu ai vazut ca am rectificat acolo, cu ortografia si, spune-mi, chiar crezi ca nu fac diferenta intre caligrafie si ortografie, iti inspir eu o persoana care a trecut pe langa scoala si nu prin scoala, sau cum ? Nu inteleg de ce ironizezi atata aceasta greseala, facuta, de altfel, la repezeala...
Sa stii ca ma pricep si la caligrafie si la gramatica, si la ortografie si la matematica, si la multe, in aceiasi masura ... . Poate ca nu dau dovada de modestie, dar, cred ca era de-ajuns cu povetele de pe topicul cu pricina, pe care, de altfel le-am apreciat cu sinceritate . Nu am facut prea multa scoala, dar sa stii ca atata cat am facut, am dat din mine tot ce puteam pentru ea, ba, chiar am iubit-o. Scuza-ma, stiu ca nu agreezi sinceritatea.
Cat despre zaharia, sau cum l-o chema...2009, eu cred ca a facut afirmatia din frustrare si atata tot.
Nu ma deranjeaza criticile, nici ironiile, dar ca sa le faci doar ca sa te afli in treaba, intr-un rand mult prea sarac...nu-si au rostul.
Si am spus, eu nu ma distrez, eu traiesc !