Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 09.07.2009, 23:59:53
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Nu agreez sinceritatea doar intr-o singura situatie: cand poti spune despre cineva ca e "prost de sincer". In rest o agreez.
Dar cele de mai sus nu le-ai scris din sinceritate, ci din mandrie, cu care ai confundat sinceritatea. daca nu era mandria, ai fi spus simplu: multumesc.
Exact Anca, din mandrie, nu cred ca am spus ca nu sunt mandra, ba chiar am amintit despre lipsa de modestie...uneori, bine-nteles, dar tu, nu stiu cata smerenie detii, insa, indiferent de jicnirile pe care mi le-ai adus, nu ti-ai cerut scuze niciodata, nici macar o data...si suntem, totusi, de trei ani pe-aici. Eu mi-am cerut scuze , si nu o data. Dar, chiar nu mai conteaza, ne manifestam asa cum putem , cu mandrie, cu smerenie, chiar nu conteaza, aici nu ne da nimeni medalii si nici vre-o scara spre rai, aici nu dovedim mare lucru rezumandu-ne la cuvinte, ci in lumea larga in care traim .
Cand am amintit de sinceritate, m-am referit la aprecierea fata de postarea ta din topicul cu greseala de "ortografie ", si nu la continutul care a fost scris ulterior . Tare te grabesti sa judeci.....
Stii, mai bine "prost de sincer ", decat " prost de ipocrit " (nicigand sa ma refer la tine )

Last edited by ory; 10.07.2009 at 00:07:10.
Reply With Quote