Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 10.07.2009, 00:55:18
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
În nici un caz nu poți să mai mergi la mănăstire , draga Ana ! Lumea în totalitatea ei , este și bună și mai puțin bună , precum ești și tu și eu și toți în general. Site-ul e super minunat, reactualizat mereu, așa că ai numai de câștigat de rămâi aici. Pe forum, caută topicele ce dezbat subiecte care efectiv îți pot ajuta întru luminarea ta. Să-mi fie iertat dar nu prea te-am văzut la :Pocăință, Noul Testament, Vechiul Testament , Sfânta Liturghie , deci topice serioase, interesante și nu în ultimul rând folositoare. Caută să eviți "zonele"tulburi, gălăgioase, că Slavă Domnului avem destule Topice liniștite, cu discuții extrem de interesante. Deci dragă Ana , selecție, selecție și iar selecție. Perfecțiune nu vei găsi nicăieri în astă lume, dar acest site , are cea mai mare audiență la ora actuală, este de peste un an și pe primul loc între toate saiturile creștine , și asta spune ceva , drară Ana. Doamne ajută !+
Asa o fi Cristi, nu oi fi intrat pe topicurile care trebuie (eu intru tot pe mesajele zilei).. Oricum, situl nu l-am contestat, este de mare folos.
Reply With Quote