Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 10.07.2009, 04:43:22
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Acum cine are sufletul frumos si nepatimas si virtuos nu are decat sa isi contemple propriul suflet si sa isi vada raiul interior, sa patrunda in paradisul cel launtric.
La mine nu e deloc sufletul meu rai interior,paradis launtric ci e iad foarte intunecat.
Pentru ca am sufletul intunecat ca mi l-am imbolnavit cu pacatele ce as putea sa contemplu acolo decat pacatosenie?
Initial era o icoana prea minunata a Preasfintei Treimi dar acum "este cu totul pustiu și surpat".
Da as putea sa imi cobor atentia in sufletul meu dar pentru a-mi plange pacatele cele multe de sunt acolo si pentru a ruga pe Dumnezeu sa imi vindece sufletul.
Dar aceasta nu o pot face in niciun caz singur ci numai ajutandu-mi preabunul Dumnezeu.

Si atunci privind natura cea creata de Dumnezeu inteleg de acolo tot ajutandu-mi preabunul Dumnezeu cat de bun,iubitor,intelept,bland si altele e Dumnezeu rog pe preabunul si iubitorul de oameni si preamilostivul Dumnezeu sa imi invieze sufletul cel omorat cu pacatele.
Sau privind Sfintele Icoane si vazand de acolo bunatatea,blandetea,smerenia,mila si celalte ale lui Dumnezeu aratata in Sfinti rog pe Dumnezeu sa imi vindece sufletul de bolile cele grele sufletesti de care sufar.
Reply With Quote