Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Nu, Andrei, nu cred ca se impune deschidera unui nou topic; era doar legat de afirmatia facuta de Fani, precum ca nu trebuie sa tinem cont de sfatul Sf. Apostol Pavel, care ar fi doar o parere personala a lui...eu insa tin mortis sa-l asultam, chiar cand isi exprima parerea personala, caci e incarcata de Intelepciune Dumnezeiasca.
Iar darul de la Dumnezeu, de care tot vorbim pe aici, orgasmul, a fost si este folosit de diavol, petnru a ne trage in prapastie si in iad. Deci, ce se intampla in curatie: da! ce e in afara curatiei: nu! New-age-istii tocmai pe tehnici budiste se bazeaza, de unde si moda cu orgasme multiple(!) Pericolul pe care acestia il prezinta e f mare. De aceea un sfat: pastrati curatia patului!
De dragostea lui Dumnezeu nu ma mai indoiesc de mult timp...
|
Eu chiar nu inteleg, Anca: ce legatura are ce spune sfantul Pavel, pe care eu NU il contest de loc, cu orgasmul??? El spune doar, acolo unde 'i-am relativizat' eu spusele (desi am demonstrat ca nu am facut-o, dar la asta nu mai raspunzi), ca el personal crede ca fecioria e mai buna decat casatoria.
dar in alta parte vorbeste despre casatorie, si eu asta tot citez, si nici acolo nu imi raspunde nimeni.
Parca este dialogul surzilor, zau asa!
Faptul ca orgasmul si sexul in general poate fi folosit si de diavol, nu inseamna ca nu poate fi folosit si de Dumnezeu, si asta nu este d eloc tantra yoga. Este crestinism, à la sf. Pavel.
Diavolul poate perverti ORICE. poate perverti si o slujba ortodoxa, ne poate face sa aruncam cu noroi in absolut orice.
Sigur, exista murdaria patului, exista si curatia patului. Ce legatura are asta cu orgasmul? dica un pat murdar = orgasm, un pat curat = lipsa de orgasm, sau ce? ca asa ase poate intelege din ceea ce scrii aici.